Search This Blog

www.emporiumbrands.com

www.emporiumbrands.com
fashion blog, bazaar and boutique

08 August, 2011

Rihanna’s HAIR controversial

Rihanna je nielen populárna speváčka, ale aj žena mnohých tvári. Tuto prezývku si vyslúžila najmä na základe častých obmien svojich účesov. Páči sa mi, že sa nebojí žiadneho štýlu a sledujúc jej časté obmeny súdim, že na svojej hlave je pripravená mať hocičo. Je to určitá forma jej kreativity a osobného vyjadrenia. Nakoniec je umelkyňou svetového formátu, ktorá vystupuje po celom svete tak prečo nie?
Jej posledná kreácia jemným odtieňom hlása (dočasný?) návrat k prirodzenosti avšak ako všetky doterajšie účesy vyzerá na jej hviezdnej hlávke perfektne.
Najdivokejšia bola podľa mňa ta neskutočne sýta červená, fakt úlet, čo myslíte?

Ktorý je VÁŠ obľúbený Rihannin hair-style?

Ozaj vedeli ste, že na počesť jej vlasových kreácii bola dokonca vytvorená aj webstránka?
http://www.rihanna-hair.com/


Rihanna is not only a world class performer but also a woman of many faces. This nickname suits her perfectly mainly because of her frequent hair style changes. I like the fact that she is unafraid to try anything from short black bob to her recent red explosion. Her hair style courage is well known making me think that if not her, who should? In the end she is a world known performer and when you make your living as an entertainer your looks should sell too, right? Her latest color change is less “edgy” but still looks great on her.

That wild red hair color was legendary, don’t you think?

Which one is your favorite?

Not to forger, her hair is so popular there has been a whole webpage dedicated to it. WOW!
http://www.rihanna-hair.com/










No comments:

Post a Comment