Search This Blog

www.emporiumbrands.com

www.emporiumbrands.com
fashion blog, bazaar and boutique

19 August, 2011

Thakoon for Afrika

Návrhár Thajského pôvodu Thakoon Panichgul dokázal módnemu svetu že nemá srdce z kameňa a navrhol špeciálnu šatku s názvom MASAI SCARF z ktorej všetok zárobok poputuje na podporu detí v Afrike. Thakoon je známy práve svojou angažovanosťou v charite čo návrhár odôvodňuje svojou sociálnou výchovou. Thakoon prezradil, že to bola jeho matka ktorá ho motivovala pomáhať.
Šatka MASAI je naozaj nadčasová a so svojim karovaným červeno modrým dizajnom naozaj štýlová. Pre tie z vás ktoré by sa chceli zapojiť do Thakoonovej fashion charitatívnej kampane, šatka stoji 250 dolárov a v módnej kampani na jej propagáciu účinkuje známa modelka Ruby Aldridge.
Nuž aj charita teda môže mat štýl!

Pripájam aj zopár fotiek z Thakoonovej kolekcie na jeseň/zimu 2011. Krásne, nemyslite?

Thai born, American fashion designer Thakoon Panichgul showed his heart for charity by designing a special MASAI SCARF in support of Africa. All proceeds from the selling of the fashionable scarf will be donated to support the children’s relief organization in Africa.
Thakoon is particularly known for his charity work. The designer claims that it was his mother who taught him to help the less fortunate.
The Masai scarf with its white&red plaid design is a very stylish accessorize. Just to let you know the cost of the scarf is 250 dollars and 100% of the profits will be directly sent to African children. The campaign for the Masai scarf features a well known fashion model Ruby Aldridge.

As we can see even charity can be fashionable,right?

Attaching some pictures from Thakoon’s fall/winter 2011 collection. Beautiful don’t you think?











1 comment:

  1. I LOOOVE the red&blue plaid! It's so classy/English/preppy, in a way :)

    Marisa

    ReplyDelete